Kontakta oss
Sök jobb här

Ett tryggt val av personlig assistans.

Personlig assistans handlar inte om att hjälpa. Det handlar om betydligt mer än så. Personlig assistans ska göra skillnad i människors liv. Och du ska känna att du är i trygga händer. Varje dag.

Hur bra assistans ser ut vet bara du. Det är din vardag och dina behov. Du har rätt till ett bra liv och det är du som avgör hur vi bäst förverkligar det. Du har ditt personliga team som känner dig och vet vem du är och vi har hela tiden ett pågående samtal där vi lyssnar på dina behov.

På Humana vet vi att regler och beslut kring personlig assistans är snåriga och tidskrävande. Till din hjälp finns bland annat Sveriges största och mest erfarna juristkår. Jurister som står upp för att du ska få rätt beslut.

Av alla assistansbolag har flest valt Humana. Själva anger kunderna att det är tryggheten som är skälet. Tryggheten kommer av en nära kontakt med teamet runt dig och en bred kompetens kring diagnoser och funktionsnedsättningar. Dessutom har vi lång erfarenhet i branschen med viktig kunskap om lagar och regler. Kring dig finns engagerade medarbetare som vill göra skillnad i din vardag. Läs mer om vad vi erbjuder.