Tilläggstjänster hos Humana

Behöver du hjälp med till exempel städning, inköp eller tvätt? På Humana erbjuder vi tilläggstjänster anpassade efter dina önskemål. Dessutom betalar du bara halva arbetskostnaden med rutavdrag.

Du kan välja att anlita oss för enstaka tillfällen eller för regelbundna uppdrag. Rutavdrag gäller även om du som anhörig vill köpa till exempel städning till dina föräldrar. Du kan också kombinera hemtjänst med tilläggstjänster och köpa till exempelvis extra städning. För att köpa tilläggstjänster behöver du inte ha ett biståndsbeslut från kommunen.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Som tilläggstjänster räknas främst arbete inom hushållsarbetets kärnområden, men även omsorgstjänster och enklare trädgårdsarbete är exempel på tilläggstjänster. Vi kan hjälpa dig med städning, matlagning, inköp, tvätt, fönsterputsning, sällskap, med mer. Det mesta som ingår i vanlig hemtjänst går också att köpa som tilläggstjänst. 

Du betalar bara hälften

De flesta tilläggstjänster räknas som hushållsnära tjänster. Och tack vare att hushållsnära tjänster är skattereducerade genom det som kallas rutavdrag så betalar du enbart hälften av vad många av våra tilläggstjänster skulle kosta i vanliga fall. Vi sköter all administration med Skatteverket så att du inte behöver ligga ute med några pengar. Mer information om rutavdrag finns på Skatteverkets hemsida.

Kontakta oss för mer information

Vill du veta mer om vilka tilläggstjänster vi erbjuder och vad de kostar? 
Kontakta våra enheter för mer information.

Kontakta oss
Sök jobb här