Tilläggstjänster hos Humana

Behöver du hjälp med t.ex. städning, inköp eller tvätt? På Humana erbjuder vi tilläggstjänster anpassade efter dina önskemål. Dessutom betalar du bara halva arbetskostnaden med rutavdrag.

Du kan välja att anlita oss för enstaka tillfällen eller för regelbundna uppdrag. Rutavdrag gäller även om du som anhörig vill köpa t.ex. städning till dina föräldrar. Du kan också kombinera hemtjänst med tilläggstjänster och köpa till exempelvis extra städning. För att köpa tilläggstjänster behöver du inte ha ett biståndsbeslut från kommunen.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Som tilläggstjänster räknas främst arbete inom hushållsarbetets kärnområden, men även omsorgstjänster och enklare trädgårdsarbete kan ge rätt till rutavdrag. Vi kan hjälpa dig med städning, matlagning, inköp, tvätt, fönsterputsning, sällskap, m.m. Det mesta som ingår i vanlig hemtjänst går också att köpa som tilläggstjänst med rutavdrag. Ibland blir det till och med billigare! Mer information om rutavdrag finns på Skatteverkets hemsida.

Du betalar bara hälften

De flesta tilläggstjänster räknas som hushållsnära tjänster. Och tack vare att hushållsnära tjänster är skattereducerade genom det som skallas rutavdrag så betalar du enbart hälften av vad många av våra tilläggstjänster skulle kosta i vanliga fall. Vi sköter all kontakt med Skatteverket så att du inte behöver ligga ute med några pengar.

Kontakta oss för mer information

Vill du veta mer om vilka tilläggstjänster vi erbjuder och vad de kostar? 
Telefon växel: 08-599 299 00 

Kontakta oss
Sök jobb här