"Min stora passion är att vara ute i naturen."

Jessica, personlig assistent i över 15 år.

Jessica med en stor rabarber över axeln

Att Jessica gillar att peta i jorden är det ingen tvekan om när hon kommer till Humana med rabarber käckt över armen.
- Min stora passion är att vara ute i naturen. Djur och natur! Ögonen lyser när hon berättar att hon och hennes man har blivit hästbitna och börjat rida två gånger i veckan. Och har skaffat hund.

Att bli personlig assistent hade hon inte en tanke på från början. Hon läste media på gymnasiet och ville arbeta med reklam. Det var en kompis som övertygade henne att prova assistentyrket. År 2000 började hon arbeta extra och det fångade genast hennes intresse.
- Det är ett bra yrke som ofta dessutom går att kombinera med annat, jag har bland annat utbildat mig till hudterapeut och startat eget bolag.

Som så många andra personliga assistenter tycker hon att relationen med kunden är det bästa med jobbet. Ett viktigt jobb där man träffar mycket människor helt enkelt. Efter många år som assistent vidareutbildade hon sig till arbetsledare, en uppgift hon sedan skötte under en period.
- När det behövs har jag uppbackning av en stor organisation med mycket omtanke och kärlek. Det är det bästa med Humana, säger hon och ler.

Kontakta oss
Sök jobb här