Lär känna oss lite bättre

På tio minuter hinner du följa med hemtjänsten, besöka ett äldreboende, en gruppbostad och ett serviceboende. Du möter både kunder och medarbetare.

Oavsett om du är anhörig till en person i behov av stöd, kund hos oss, medarbetare, arbetssökande eller bara lite nyfiken, hoppas vi att filmerna ger inblick i vår vardag. Varje stund räknas och Alla har rätt till ett bra liv.

Se våra tre filmer

LSS

Här får du träffa kunder som bor i en gruppbostad respektive servicebostad. En viktig grundprincip i LSS är delaktighet. Träffa Roger, Yldiz och Anders som tycker om att måla. Hör Charlie berätta om sin kokbok som han skrivit själv.Äldreomsorg

I filmen om äldreomsorg får vi insyn i både hemtjänst och äldreboenden. Hör paret Isaksson berätta om vad det innebär att ha stöd av hemtjänst. Följ med till Ekbacken där det varje torsdag är sång och dans på fikastunden.

Att jobba på Humana

Humana vill vara en attraktiv arbetsgivare. Vi vill att våra medarbetare ska trivas och veta om att de gör skillnad för människor, varje dag. Hör både kunder och kollegor berätta om vad bra omsorg handlar om för just dem.


Om du har frågor om oss eller om filmerna är du varmt välkommen att ta kontakt med oss. Fler filmer med bland annat intervjuer med våra kunder hittar du på vår Youtube-kanal.

Kontakta oss
Sök jobb här