Ett jobb som gör skillnad

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och du erbjuds ett jobb med spännande utvecklingsmöjligheter? Välkommen till Humana.

På Humana har vi en bra anledning att stiga upp och gå till jobbet varje dag. Vi är hängivna uppgiften att ge så många människor som möjligt ett bra liv. Det är en stor uppgift. Och vi har tur – vi har 15 000 talangfulla medarbetare. Personliga assistenter, socionomer, jurister, undersköterskor, behandlingsassistenter, psykiatriker och verksamhetschefer är några av oss som gör skillnad varje dag.

Läs mer om att arbeta hos oss. Känner du dig inspirerad av vårt företag? Då hoppas vi att du söker en ledig tjänst hos oss eller lämnar en intresseanmälan.

Sök jobb

Våra lediga jobb hittar du under respektive verksamhetsområde. Där kan du också söka en ledig tjänst eller lämna en intresseanmälan:

Sök jobb inom personlig assistans

Sök jobb inom äldreboende

Sök jobb inom individ och familj

Sök jobb inom koncernen

Då vi inom Individ och familj löpande söker bl.a. socionomer till olika tjänster ser vi gärna att du lämnar din intresseanmälan, även om du inte hittar någon specifik tjänst utlyst just nu.

"Kompetent och medmänsklig. Så ser bra omsorg ut.