Vi har flera vägar in

Vår storlek och bredd gör att vi kan vara flexibla i varje enskild placering och att vi har lätt att hitta en lösning som passar varje individ utifrån dennes förutsättningar och behov, nu och över tid.

0771-11 33 11 = ett nummer in

På detta nummer tar vi emot placeringsförfrågningar gällande HVB, jour- och familjehem, särskilda boenden, öppenvård, stödboende och utslussning, oavsett om det är ett barn, en ungdom, en vuxen eller en äldre förfrågan gäller.

Bakom detta nummer finns våra duktiga placeringskoordinatorer. De vet om och var det finns platser, och hjälper dig hitta en bra matchning.

Skicka förfrågan via formulär

Du kan självklart också skicka en förfrågan direkt till våra duktiga placeringskoordinatorer. Skicka förfrågan gällande:

Placering i familjehem eller öppenvård - barn, unga och familjer
Placering i familjehem eller öppenvård - vuxna
Institutionsplacering - barn, unga och familjer 
Institutionsplacering - vuxna

Placering via vår söktjänst

Du kan även söka bland våra verksamheter genom vår söktjänst med flera urvalsfilter. Ju fler specifika sökkriterier du anger, desto mer begränsar du urvalet. Dvs. endast de enheter som uppfyller samtliga kriterier du valt visas. När du sedan klickar du på den/ de enheter som verkar vara av intresse visas mer information samt nödvändiga kontaktuppgifter.

Klicka här för att komma direkt till söktjänsten och alla våra enheter.

LSS

Humanas LSS-boenden hittar du här.

Få senaste nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev.
/Global/IoF/Nyheter.PNG