Är du intresserad av att flytta in på Södra Järnvägsgatan?

Inflyttning är planerat att ske fr.o.m. juni 2017. För att kunna flytta in måste du ha ett beslut om särskilt boende.

Du ansöker om detta hos kommunens biståndshandläggare. På Växjö kommuns hemsida kan du läsa mer om hur du går tillväga för att söka särskilt boende.  

Om du beviljas plats på särskilt boende (vård- och omsorgsboende) kan du välja var du vill bo. Du får en valblankett av handläggaren och kan göra som högst tre val om var du vill bo. Ta gärna kontakt med oss om du har frågor eller söker mer information, eller kanske vill komma och titta på boendet.

På Södra Järnvägsgatan betalar du en hyresavgift. I hyresavgiften ingår bland annat TV med basutbud samt tv-avgift, wi-fi, värme, el, trygghetslarm, höj- och sänkbar specialsäng samt en sänggavel. Kostnader som tillkommer är exempelvis hemtjänstavgiften och mat. Kostnader som hemtjänstavgiften är samma belopp oavsett vilket boende du väljer.

Här kan du läsa mer om vilka avgifter som gäller i Växjö kommun. 


Välkommen på visning

Den 9 och 10 maj bjuder vi in dig som är intresserad av att flytta in på boendet och dina anhöriga. Du har då möjlighet att besöka vår visningslägenhet, som är en av våra färdigställda lägenheter och som vi har inrett för att visa på hur det kan se ut. Vi tar endast emot två sällskap per tidpunkt. Anmäl dig via nedan formulär. Observera att det fortfarande är en byggarbetsplats och att du därför kommer att få låna skor, väst och hjälm vid besöket. Du som kan ansöka om plats på boendet måste ha ett beslut om särskilt boende från din biståndshandläggare på kommunen.  

Fill out my online form.

Kontakt

Kvalitet- och utvecklingschef
Titti Tedenryd
Telefon: 070-265 43 54

SodraJarnvagsgatan@humana.se