En meningsfull vardag

För att må bra behöver man något att göra. Gammal som ung. Därför har vi många olika aktiviteter på Humanas äldreboenden. Självklart är nära och kära välkomna på de allra flesta.

Personer som sitter runt ett fint dukat bord och pratar

På alla våra äldreboenden finns en aktivitetsansvarig som arbetar med att ta fram, utveckla och genomföra passande aktiviteter. Den som jobbar med aktiviteter måste vara finurlig, ha mycket fantasi och vara lyhörd för önskemål. Vi vill ge alla möjlighet att påverka, planera och ha någonting att se fram emot. Det är du som bestämmer vad som passar dig och vad du vill delta i.

På Humana delar vi upp aktiviteter i fyra olika nivåer.

  • Individuella aktiviteter
  • Gruppaktiviteter
  • Aktiviteter för hela enheten
  • Aktiviteter utanför enheten

En aktivitet kan vara en regelbundet återkommande sysselsättning som träning, bingo, café, promenader eller liknande. Det kan också vara något utöver det vanliga, som när vi hade raggarträff med veteranbilar och rock'n'roll.

Möten med djur är mycket uppskattat. Kanske har du haft husdjur tidigare i livet. Kanske är du uppvuxen på gård. Regelbundet erbjuds kontakt med fyrfota vänner. Besöken av våra vårdhundar väcker ofta både härliga minnen och känslor.

Kontakta oss
Sök jobb här